Prijslijst - Feestelijke menu's

 

KIEZEN VOOR BBQ PATRICK IS KIEZEN VOOR KWALITEIT,  KWANTITEIT EN PRESENTATIE

Soepen

  • Fluweelzachte broccoliroomsoep 
  • Feestelijke tomatensoep
  • Asperge roomsoep met puntjes
  • Bouillabaisse
  •  


Warme voorgerechten

  • Normandische tongrolletjes ,/ grijze garnalen 

 

  • Papillotte van zalm  
  •  
  • Bordje  met  witte Noordzeevis  / garnaaltjes  in  een witte wijnsaus
  •  
  • Op vel gebakken zalmfilet  / roomsaus met een infuus van peterselie
  •  
  • Marmite Dieppoise: bordje met het allerbeste uit de zee. Tongrolletjes - coquille St. Jaques - zalm - zeeduivel - tarbot - grijze garnaaltjes in een Normandische
  • saus afgewerkt met een rivierkreeftje
  •  
  • Waterzooi van Noordzeevis met garnaaltjes in een roomsoepje
  •  
  • Zeeduivel  / zalm  / coquille  in lichte roomsaus
  •  
  • Kort gebakken Black Tiger scampi,s   - Diabolique -
  • Kort gebakken Black Tiger scampi,s   - Saffraan -
  •  
  • ​De voorgerechten  ​kunnen als hoofdgerecht verkregen worden 
  •  
  • Mosseltjes in  lichte roomsaus
  •  
  • Artisanale Garnaalkroket

Koude voorgerechten

  • Zacht huisgerookte Schotse zalm met een crème van mascarpone , zure groentjes  en geroosterde bio-brioche
  •  
  • Gravad Lax - Gemarineerde zalmcarpaccio  - garnituur -
  •  
  • Het Beste uit de Zee  - Tartaar van  Geelvintonijn en Zalm -.
  •  
  • Tomaat /  Grijze Noordzeegarnaatjes  / Kwarteleitjes / krokant slaatje
  •  
  • Slaatje met Italiaanse Ham , filterdun gesneden 
  •  
  • Carpaccio van tomaat - coeur de boeuf - met grijze Noordzee garnalen
  •  
  • Hennepotje van het huis met fris slaatje van jonge scheuten en z'n vinaigrette
  •  
  • Kreeft  Belle Vue met z,n garnituur 
  •  
  • Carpaccio van runderhaas - Belgisch wit-blauw - met Parmezaanschubben en geroosterde pijnboompitten


Hoofdgerechten

 *Alle gerechten kunnen vergezelgd worden  met VERSE aardappelkroketten  , aadappelgratin  'Dauphinois '  , aardappeltjes gewokt / rozemarijn  , puree-aardappel  , verse frietjes  

*Seizoensgroenten  * gebakken witloof  * verse snijboontjes  *  Gebakken boschampignons   * Crème van pastinaak  / courgettes   * Veenbessen   * Peertjes .......

*Spécialiteit  Cognacsaus v/ h huis 

                       ****Seizoen ****    * Filet van Edelhert   * Filet van Everzwijn 

Door  het jaar :

* In rode wijn gemarineerd gebraad 

*Varkenshaasje ' Duke of Berkshire'     - Traag gegaard -

*Coeur van varkenshaasje  , geparfumeerd met rozemarijn 

*Varkenswangetjes  op de wize van het huis  - Spéc .

*Traag gegaard Kalfsgebraad  -LIMOUSIN MELKKALF -  uit  de  Corrèze  met bijpassende kalfssaus -seizoensgroenten-

  • Kalkoenfiletgebraad met sinaasappelsaus of archiducsaus
  • Rundsgebraad   Belgisch wit-blauw - met natuurlijke braadjus,afgewerkt met room -boschampignons - seizoensgroenten-
  • Rundsgebraad  -Simmenthal-
  • Rundsgebraad   -Limousin -
  • Rundsgebraad  - Holstein -
  • Rundsgebraad  -Wagyu  -Kobe style
  •  
  • Cote à l os  - spéciale vleesrassen   - zie pagina bbq-gerchten              

De gerechten worden geserveerd met bijpassende groenten en bijgerechten .

 

 

Intressante links :

Speciale apero bar :    http://www.ape-ro.be/

Mobiele oesterbar:  http://www.piacere.be/

 

 

Barbecue Patrick

Langemarkseweg 21
8904 Boezinge
T: +32 57 48 62 17
G: +32 473 75 68 68
info@bbq-patrick.be
BE 0838545501