KIEZEN VOOR BBQ PATRICK IS KIEZEN VOOR KWALITEIT, KWANTITEIT EN PRESENTATIE
Soepen
Fluweelzachte broccoliroomsoep
Feestelijke tomatensoep
Asperge roomsoep met puntjes
Bouillabaisse
Warme voorgerechten
Normandische tongrolletjes ,/ grijze garnalen
Papillotte van zalm
Bordje met witte Noordzeevis / garnaaltjes in een witte wijnsaus
Op vel gebakken zalmfilet / roomsaus met een infuus van peterselie
Marmite Dieppoise: bordje met het allerbeste uit de zee. Tongrolletjes - coquille St. Jaques - zalm - zeeduivel - tarbot - grijze garnaaltjes in een Normandische
saus afgewerkt met een rivierkreeftje
Waterzooi van Noordzeevis met garnaaltjes in een roomsoepje
Zeeduivel / zalm / coquille in lichte roomsaus
Kort gebakken Black Tiger scampi,s - Diabolique -
Kort gebakken Black Tiger scampi,s - Saffraan -
De voorgerechtenkunnen als hoofdgerecht verkregen worden
Mosseltjes in lichte roomsaus
Artisanale Garnaalkroket
Koude voorgerechten
Zacht huisgerookte Schotse zalm met een crème van mascarpone , zure groentjes en geroosterde bio-brioche