Over ons

Als echte vakman, die de beenhouwers-stiel nog leerde op de ambachtelijke manier maakt dat ik net iets beter weet waarmee ik bezig ben , als het op vlees aankomt. Ik ken vlees door en door en daarom kan ik altijd de beste kwaliteit en een ruime keuze aan vlees van verschillende rassen aanbieden.

Grote braadstukken op de barbecue, zoals een  varkens côte à l’os op z’n geheel, hespengebraad of côte à l’os zijn mijn specialiteiten.

Toen ik nog mijn slagerij uitbaatte kocht ik mijn levende runderen aan samen met mijn vader op de markt van Ciney. Mijn vader kweekte de dieren verder op in de weiden bijgevoederde met de nodige granen tot ze de gewenste rijpheid hadden voor het slachten.

Ik ben continu bezig met het zoeken naar het verschil in smaak van diverse soorten vleesrassen, waardoor dit een echte passie geworden is.

Ik ben gebeten door die microbe, door bezoeken aan landbouwsalons, zoals deze in Parijs, waar verschillende landen hun dieren tentoonstellen, en waar natuurproducten hoog in het vaandel gehouden worden.

Natuurproducten zijn de rode draad doorheen gans mijn werk. Ik ga altijd "back to basic": met goeie basisproducten maak je altijd de beste bereidingen.

Onze prioriteit voor onze bbq zal altijd “smaak” blijven, in de breedste zin van het woord.

Ik behandel ieder stuk vlees met de grootste zorg, en met de hoogwaardige houtskool die we gebruiken is dit de perfecte combinatie. Zo heb ik ook zelf mijn bbq’s ontworpen en gemaakt , om tot het beste resultaat te komen.

Ieder vleesras heeft zijn eigen specifieke smaak door de streek waar het opgegroeid is ( de terroir).

Door het feit dat ik mij kan bevoorraden op de vroegmarkt in Parijs (Rungis) kan ik mijn klanten het volgende aanbieden:











  • Eerst en vooral onze Belgische wit-blauw ras die wordt aangekocht bij een leverancier die zelf zijn runderen kweekt.
  • Franse runderen:
    • Limousin
    • Parthenaise
    • Salers
    • Aubrac
    • Gascon
    • Simmenthal
    • Charolais
  • Duitse runderen:
    • Holstein
    • Fleckvieh Simmenthal
  • Italiaans ras:
    • Chianina
  • Engelse runderen:
    • Shots Angus
    • Hereford
  • Japans ras:
    • Het Wagyu rund tot zelfs het echte Kobe-vlees
  • Kalfsvlees:
    • Kalfvlees van Aveyron
    • Limousin (melkkalf)
  • Lamsvlees:
    • Van  pré – salé – lam van de Mont st- Michel tot Nieuw – Zeelands
 

Varkensvlees wordt vooral bij onze vaste leverancier aangekocht, waar wij reeds 30 jaar klant zijn en waar ik alle stukken zelf mag uitkiezen.

Wij werken ook met :

  • Duke of Berkshire
  • Duroc d’Olive

Van kotelet, worst tot kippebil,… altijd behandel ik alles met de grootste zorg.
Niet enkel is het vlees belangrijk, ook de groenten en fruit waarmee wij werken zijn kraakvers en vol van smaak.
Wij bevoorraden ons rechtstreeks bij landbouwers om van de volle smaak van de groenten te genieten. De overige groenten en fruit soorten kiezen wij zelf op de vroegmarkt.
Wij bieden een groot assortiment aan fruit en groenten aan in buffet-vorm, zowel warm als koud.

Ook hier is ons moto :
“ HET BESTE EN MEEST VERSE OP TAFEL VOOR U “

Traiteur aan huis, BBQ traiteur, BBQ aan huis West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen , BBQ Patrick Noppe is gevestigd in Boezinge-Ieper regio West-Vlaanderen. Wij zijn gespecialieerd in geboortereceptie - BABYBORREL - dessertbuffet en -BBQ feesten, bediening aan huis West-Vlaanderen, traiteur aan huis West-Vlaanderen, BBQ-Traiteur in West-Vlaanderen, BBQ aan huis Ieper -PIZZA FEEST

Barbecue Patrick

Langemarkseweg 21
8904 Boezinge
T: +32 57 48 62 17
G: +32 473 75 68 68
info@bbq-patrick.be
BE 0838545501

Impressies